Pescadors d'Alçada és el nom de les sortides en barca que organitza el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) amb la col·laboració del Port de Tarragona. L'objectiu de les mateixes és conèixer d'aprop les diferents espècies d'aus marines i altres animals que viuen al mar i que no són fàcils d'observar des de la costa. Al mateix temps, la barca ens ofereix una perspectiva nova del litoral tarragoní, on es poden observar la ciutat de Tarragona, la Pineda de Vila-seca, el Cap de Salou, etc.
Els monitors són els ornitòlegs Albert Cama i Matxalen Pauly.

Dates de la temporada 2017

Molt bones a tothom!

Aquest any hem trigat una miqueta més de l’habitual en rebre la confirmació de les dates, però no importa per què ja les tenim aquí i estem molt agraïts per això al Port de Tarragona. Encara no està confirmat, però és possible que hi hagin alguns canvis en el preu de les sortides.

Així doncs, les properes sortides de Pescadors d’Alçada per al 2017 són:

25 de febrer (dissabte)
25 de març (dissabte)
22 d’abril (dissabte)
7 de maig (diumenge)
18 de novembre (dissabte)
16 de desembre (dissabte)

Recordeu que per apuntar-s’hi i per a més informació podeu escriure a secretaria@gepec.cat, trucar al 977 33 11 42 o a la web www.gepec.cat.

Recordeu que les sortides són de 9h a 12-12:30, que se surt de l’Escala Reial del port de Tarragona i que es prega puntualitat.

Us hi esperem!


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada