Pescadors d'Alçada és el nom de les sortides en barca que organitza el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) amb la col·laboració del Port de Tarragona. L'objectiu de les mateixes és conèixer d'aprop les diferents espècies d'aus marines i altres animals que viuen al mar i que no són fàcils d'observar des de la costa. Al mateix temps, la barca ens ofereix una perspectiva nova del litoral tarragoní, on es poden observar la ciutat de Tarragona, la Pineda de Vila-seca, el Cap de Salou, etc.
Els monitors som els ornitòlegs Albert Cama, l'Estel Blanch, el Pitu Nolla i la Laura Solé.

Noves sortides per al 2015

Bon dia a tots!

Gràcies al Port de Tarragona i al GEPEC ja tenim les dates de les noves sortides de Pescadors d'Alçada per al 2015:

21 de febrer
28 de març
25 d'abril
9 de maig
14 de novembre
12 de desembre


A més a més, enguany tenim preparades algunes activitats més relacionades amb els ocells marins:

13 de febrer: Curs d'identificació d'aus marines. Aprendrem a identificar les espècies d'ocells marins que es veuen a les sortides en barca de Pescadors d'Alçada. De les 17:30 a 20:30 al local del GEPEC a Reus (c. Prat de la Riba, 18, 2n pis).

28 de febrer: Visita al pantà de Riudecanyes. El Golf de Sant Jordi és la principal zona d'hivernada del mon de les gavines capnegres. En aquesta visita observarem les capnegres menjar a les oliveres del voltant de Mont-roig i pujar cap al pantà per veure aigua dolça i netejar-se les plomes. Després es dirigeixen cap al mar per a dormir totes juntes davant de Cambrils. De 16h a 18h aproximadament.

6 de març: Visita al port de Cambrils. Quan les barques d'arrossegament entren al port porten un bon nombre de gavines darrere que aprofiten per menjar el descart llençat des dels vaixells. És un bon moment per a observar les aus marines des de terra. De les 15:30 a les 18h aproximadament.

Per a incriure-vos podeu trucar al telèfon del GEPEC (977 33 11 42) o escriure a secretaria@gepec.cat

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada