Pescadors d'Alçada és el nom de les sortides en barca que organitza el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) amb la col·laboració del Port de Tarragona. L'objectiu de les mateixes és conèixer d'aprop les diferents espècies d'aus marines i altres animals que viuen al mar i que no són fàcils d'observar des de la costa. Al mateix temps, la barca ens ofereix una perspectiva nova del litoral tarragoní, on es poden observar la ciutat de Tarragona, la Pineda de Vila-seca, el Cap de Salou, etc.
Els monitors som els ornitòlegs Albert Cama, l'Estel Blanch, el Pitu Nolla i la Laura Solé.

Com arribar-hi

A la barca s'hi puja des de l'Escala Reial al port de Tarragona. Podeu veure la ubicació aquí. Es vingui com es vingui, es demana puntualitat.

Si arribeu en cotxe es recomana aparcar al començament de l'espigó del port (feu clik) o davant els bars de la rotonda (feu clik). Tingueu en compte que el pas de les vies de tren de la plaça dels carros es troba tancat, però es manté el pas per vianants. Agafeu-vos amb temps per aparcar.

Si arribeu en tren, l'estació (feu clik) es troba prop de l'Escala Reial i caminant es necessiten 10 minuts. Calculeu bé l'horari ja que som puntuals amb l'hora de sortida (9h del matí).

Recomanacions
Es prega puntualitat pel bé del grup i de la durada de la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada